Κάστρο 1380

Το εστιατόριο Kastro 1380, σαν φυσική συνέχεια του ενετικού κάστρου της Πάργας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πολυσύχναστο αρχαιολογικό χώρο και αποτελεί σημείο αναφοράς στην εστίαση της πόλης. Κάτοικοι και επισκέπτες της Πάργας μας εμπιστεύονται καθημερινά, για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και γαστριμαργικής απόλαυσης. Ιδανικό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας απολαμβάνοντας φρεσκοκομμένο καφέ μαζί με εδέσματα από τον πλούσιο κατάλογό μας.

 Η βεράντα μας έχει μαγευτική θέα στο νησάκι της Παναγίας και στο βαθύ μπλε του Ιονίου. Μοναδική εμπειρία αποτελεί αυτή της δύσης του ηλίου, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, σε συνάρτηση με τα εξαιρετικά πιάτα διεθνούς και παραδοσιακής κουζίνας, συνοδευόμενα από επιλεγμένα κρασιά της κάβας μας.

Το Κάστρο 1380 είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, καθώς είναι το μοναδικό που προσφέρει παιδικό μενού, αλλά και για ζευγάρια, τα οποία μπορούν να απολαύσουν ρομαντικό δείπνο ή κάποια από τα κορυφαία κοκτέιλ μας, κάτω από το φως του φεγγαριού. Επίσης, το Kastro 1380 αποτελεί κατάλληλη επιλογή για διεξαγωγή γιορτών και γενεθλίων, καθώς οι άνετοι χώροι του ενδείκνυνται για μεγάλες παρέες.

Η δύση του ηλίου και τα κορυφαία κοκτέιλ μας μπορούν να προστεθούν στην παρέα και να σας οδηγήσουν σε αχαρτογράφητα μονοπάτια και νέες γνωριμίες.  Η ομάδα που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια και επαγγελματισμό, θα φροντίσει για να βιώσετε μια αξέχαστη εμπειρία.   

Επικοινωνία

Γάκη Ζέρη 13, Πάργα 480 60

+30 2684 032164

info@kastro1380.gr